ACTUEEL

MCH benoemt interim-bestuurder

MCH benoemt interim-bestuurder

De raad van toezicht van het Medisch Centrum Haaglanden (MCH) heeft Aart Sliedrecht benoemd als interim-lid raad van bestuur MCH. Bedrijfseconoom Sliedrecht zal zich met name bezig houden met de financiële gang van zaken binnen het ziekenhuis.

Sliedrecht treedt daarmee tijdelijk in de voetsporen van financiële man Charles Evers, die in oktober opstapte als lid van de raad van bestuur. Sliedrecht gaat 2,5 dag per week als bestuurder werken tot de vacature definitief is ingevuld. De raad van bestuur bestaat daarmee voorlopig uit bestuursvoorzitter Willem Geerlings en Aart Sliedrecht.

Coöperatie

Sliedrecht (1950) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en was bestuurder bij diverse ziekenhuizen, zoals ziekenhuis Amstelland in Amstelveen, het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en interim-bestuurder in onder andere het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Tot eind 2012 was hij projectdirecteur bij de Coöperatie, waarin het MCH participeert met het Bronovo Ziekenhuis en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Meihuizen

5 februari 2013

Mooie klus in een mooi ziekenhuis. Veel succes Aart!

Top