ACTUEEL

Dimence en Minddistrict werken samen in e-health

Dimence en Minddistrict werken samen in e-health

Ggz-instelling Dimence en aanbieder van online behandelprogramma´s Minddistrict werken de komende drie jaar samen op het gebied van e-health. De bestuurders hebben op 28 januari een overeenkomst getekend.

Voordelen

Door de samenwerking kan Dimence online behandelingen efficiënter en tegen minder kosten verder ontwikkelen. “Het zorgt ervoor dat nieuwe programma´s sneller beschikbaar zijn en daar zijn veel patiënten bij gebaat”, zegt  Rob Gerrits, projectleider E-mental health Dimence.

Dimence kan alle online preventie- en behandelprogramma´s waarover Minddistrict beschikt, gebruiken. Ook gaat Dimence meedenken en -beslissen over de ontwikkeling van online programma’s en onderzoek.

Dimence

Dimence biedt onder meer online hulp aan mensen met klachten op het gebied van angst, depressie, burn-out, ADHD, autisme en verslavingen en aan naastbetrokkenen. Ook biedt ze meer algemene programma´s op het gebied van bijvoorbeeld verwerken, piekeren en sociale vaardigheden. Patiënten die een behandeling via internet volgen, combineren dit altijd met persoonlijk contact met de behandelaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top