ACTUEEL

Bergman Clinics neemt Ozon Oogkliniek over

Ozon Oogkliniek maakt vanaf 1 januari 2013 onderdeel uit van Bergman Clinics. Met de overname wil Bergman Clinics de komende jaren haar netwerk van oogheelkundige klinieken verder vergroten. Dit maakten beide partijen 14 februari 2013 bekend.

Eind 2011 nam Bergman Clinics ook al een ooglaserkliniek over. Met de verdere schaalvergroting wil Bergmanclinics de kwaliteit van zorg op het gebied van oogzorg vergroten. Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics: "De wensen van de zorgconsument stijgen, en het is van belang dat er ondanks grote druk op kosten veel beter wordt gepresteerd. Met verzekerde en onverzekerde oogzorg kunnen wij de hoogste kwaliteit aan zorg leveren."

Oogzorg

Ozon Oogkliniek is zes jaar geleden opgericht en heeft vestigingen in Velp en Boxtel. Carel Hoyng, oogarts en tevens de huidige algemeen directeur van Ozon Oogkliniek, onderstreept dat de overname mooie kansen biedt: "Ozon Oogkliniek krijgt de mogelijkheid een krachtige positie uit te bouwen in de markt van de oogzorg." De oprichters en de andere oogartsen van Ozon Oogkliniek blijven verbonden aan de kliniek.

Bergman

Bergman Clinics is in meer dan twintig jaar uitgegroeid tot de grootste keten van focus klinieken met 19 vestigingen in Nederland. Bergman Clinics biedt hoogwaardige specialistische zorg verdeeld over vijf doelgroepen: Kliniek voor Uiterlijk en Huid (cosmetische chirurgie, spataderzorg, dermatologie en huidtherapie), Kliniek voor Bewegingszorg (orthopedie, wervelkolomchirurgie en sportblessures), Kliniek voor Inwendige Zorg (maag- en darmzorg, cardiologie en overgewicht) Kliniek voor Vrouwenzorg (bekkenbodemzorg, sterilisatie en overgang) en Kliniek voor Oogzorg (Refractiechirurgie en oogheelkunde)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

DGo

15 februari 2013

Waarom staat er boven het artikel niet (advertentie) ?

Normaal moet een bedrijf voor dit soort reclame in bv een krant gewoon een milimeterprijs betalen.

Top