ACTUEEL

Schrijf je in voor de Skipr nieuwsbrief en maak kans op: ‘De valstrik van het geluk’

We verlangen en streven allemaal naar gelukkig zijn. Maar zou het kunnen zijn dat bijna alles wat je dacht over het vinden van geluk niet klopt? En je zelfs op het verkeerde been wordt gezet? We worden in ons leven bepaald door de vele onbruikbare en onjuiste overtuigingen die we er op na houden over geluk. Ideeën die in brede kring worden geaccepteerd omdat 'iedereen weet dat ze waar zijn.' Deze overtuigingen lijken heel aannemelijk. Maar niets is minder waar!

De valstrik van het geluk is een prachtig boek dat de vaardigheden en de kennis aanreiken om de 'val van het geluk' te leren herkennen. En, belangrijker nog, hoe eruit te ontsnappen. Het is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en de psychotherapeutische methode ACT (acceptatie en commitment therapie).

De ACT-methode helpt een rijk en zinvol leven te leiden waarin men leert effectief om te gaan met tegenslagen die onvermijdelijk op je pad komen. ACT doet dit aan de hand van zes krachtige principes, die iedereen in staat stelt een vaardigheid te ontwikkelen die het leven zal verrijken.

De schrijver van ‘De valstrik van het geluk’, de heer Russ Harris is arts en psychotherapeut en gespecialiseerd in het omgaan met stress. Hij beschrijft hoe eenvoudige oefeningen kunnen helpen bij het veranderen van het denken, voelen, doen en laten, waardoor men gemakkelijker leert om te gaan met tegenslagen. Verder geeft hij bedrijfstrainingen over psychologische flexibiliteit; programma’s die zeer effectief zijn in het verminderen van stress op de werkplek, het verhogen van de vitaliteit, het verbeteren van prestaties en het versterken van leiderschap.

Schrijf u in voor de Skipr nieuwsbrief en maak kans op één van de 10 boeken ‘De valstrik van het geluk’. Actieperiode is van 19 t/m 25 juni 2009.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top