ACTUEEL

Oosterscheldeziekenhuis houdt nog alle opties open

De leiding van het Oosterscheldeziekenhuis gaat in overleg met de gemeente Schouwen-Duiveland over het toekomstig gebruik van een deel van het ziekenhuis in Zierikzee. Dat zegt directeur Pieter Vierhout in de krant PZC.

Alle opties open

Volgens Vierhout, interim-directeur van de ziekenhuizen in Goes en Vlissingen, laat het geplande gesprek zien dat de directie momenteel alle opties voor de toekomst van het ziekenhuis onderzoekt en voorlopig openhoudt. "Een deel van het gebouw staat nu leeg", zegt Vierhout. "Dat is zonde en kost ons geld. Ik heb met de wethouder afgesproken daar eens over te praten."

Toekomstvisie en plannen

Duidelijkheid over toekomst van het ziekenhuis in Zierikzee komt pas na de zomer. Vierhout: "We komen wel voor de zomervakantie met een toekomstvisie, maar daarin geven we nog niet aan hoe de plannen voor de verschillende locaties er precies uit gaan zien. Dat wordt wel eind september."

Fusie ziekenhuizen Vlissingen, Goes en Zierikzee

De ziekenhuizen in Vlissingen, Goes en Zierikzee fuseren per 1 januari 2010 en krijgen heten dan Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. Dat hebben de ziekenhuizen vrijdag 12 juni bekend gemaakt.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top