ACTUEEL

Acht ziekenhuizen op lijst topwerkgever 2013

Acht ziekenhuizen hebben het keurmerk van de Top Employers Cure & Care 2013 ontvangen. Zij scoorden boven de norm in het onderzoek naar personeelsbeleid door het internationale onderzoeksbureau CRF.

Het gaat om het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en de zes topklinische ziekenhuizen die samen de ziekenhuisgroep Santeon vormen: het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, het Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven, het Martini Ziekenhuis in Groningen, het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam en het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. Santeon ontvangt het keurmerk voor de vijfde achtereenvolgende keer. 

Topwerkgevers

CRF heeft in dit jaar 54 bedrijven gecertificeerd als Top Employer Nederland 2013 en 8 als Top Employer Cure & Care. CRF heeft de bedrijven en instellingen beoordeeld op grond van de criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top