ACTUEEL

Martin den Hartog wordt bestuurder Avoord

Martin den Hartog wordt bestuurder Avoord

Martin den Hartog treedt per 1 mei in dienst als nieuwe bestuurder van ouderenzorgorganisatie Avoord Zorg en Wonen. Hij volgt Herman Weggen op die na ruim 16 jaar bestuurder is geweest en met vervroegd pensioen gaat.

Martin den Hartog

Den Hartog is hiernaast toezichthouder bij Maasduinen, een zorgorganisatie voor verpleging, verzorging en thuiszorg, en toezichthouder bij Stichting Logos, een onderwijsinstelling voor primair en speciaal onderwijs. Den Hartog is van oorsprong verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Daarna heeft hij in management- en directiefuncties gewerkt bij zorgverzekeraars, in de sociale zekerheid en het Centrum Indicatiestelling Zorg. In 2010 maakte hij de overstap naar de gehandicaptenzorg waar hij een nieuw zorgbedrijf opzette voor verstandelijk beperkte kinderen met een kinderbeschermingsmaatregel.

Avoord Zorg en Wonen

Avoord Zorg en Wonen biedt (thuis)zorg en welzijn aan ouderen in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen vanuit haar zes woonzorgcentra en hospice.

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top