ACTUEEL

Skipr zendt TEDxNijmegen live uit

Skipr zal op 8 april 2013 de eerste editie van TEDxNijmegen live uitzenden. De livestream van het evenement zal de hele dag op de site te vinden zijn. Redacteuren van Skipr zullen daarnaast een liveblog bijhouden.

TEDxNijmegen wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en is de opvolger van TEDxMaastricht, dat in 2011 en 2012 plaatsvond met als thema ‘the future of health’. Ook deze editie van TEDx werd door Skipr live uitgezonden.

Sprekers

De sprekers van TEDxNijmegen zijn inmiddels allemaal bekend gemaakt. Onder andere Henk Smid, Gerard van Grinsven, Lowie van Gorp, Jan Bommerez, Jack Andraka en Herman van Veen zullen 8 april op TEDxNijmegen acte de presence geven.

TED

TED staat voor Technology, Entertainment & Design en is in 1984 in de VS begonnen als een platform voor ideeën uit deze drie werelden. Sindsdien is het gegroeid tot een wereldwijd fenomeen waar sprekers als Bill Clinton, Oliver Sacks en Graig Venter het podium deelden. Met de gedachte ‘ideas worth spreading’ is het TEDx programma ontstaan.

TEDxNijmegen gaat over het leven. Over wat mensen tegenkomen van conceptie tot de oude dag. Over gezondheid en ziekte, zorgen en verzorgd worden. Over de weg van 0 tot 110 jaar oud. TEDxNijmegen vindt plaats op 8 april in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Het programma start om 09.00 uur. Om binnen te komen is een officiële uitnodiging nodig.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top