ACTUEEL

Games for health Europe zoekt inspiratie

Het derde Games for Health Europe congres, dat op 4 en 5 en november plaatsvindt in Utrecht, is gestart met de voorbereidingen. De organisatie roept op tot het indienen van wetenschappelijke en inhoudelijke bijdragen.

De organisatie wil zo recente wetenschappelijke ontwikkelingen en experimenten verzamelen die vernieuwend en state-of-the-art zijn. Daarbij moet het gaan om game-based en speelse oplossingen voor gedragsverandering en problemen op het gebied van gezondheidszorg.

Daarnaast is Games for health Europe op zoek naar mensen die lezingen, productdemonstraties en case studies willen presenteren voor een publiek dat bestaat uit medische professionals, game designers, technische ondernemers en andere geïnteresseerden.

Op het congres Games For Health Europe komen professionals uit de game-industrie en de zorg samen om uitdagingen te verwerken tot oplossingen. De intensieve uitwisseling van ideeën en ervaringen tussen de creatieve wereld en de medische wereld heeft geleid tot verbeteringen in de resultaten van behandelingen, verhoging van de kwaliteit van zorg en kostenbesparingen. 

 
 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top