ACTUEEL

Erbudak stapt toch naar de rechter

Aandeelhouder Aysel Erbudak van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam gaat toch haar medeaandeelhouders voor de rechter slepen. Erbudak heeft donderdag bevestigd dat er een zaak voor de ondernemingskamer wordt voorbereid.

“Op korte termijn, we willen het binnen 1 of 2 weken indienen”, aldus de bestuursvoorzitter die eerder dit jaar geschorst werd. Het gaat volgens haar niet alleen over het aandelenpakket, maar ook over de positie van de raad van bestuur en de raad van commissarissen. “Het zou goed zijn als een onafhankelijke partij hun positie bekijkt.”

Aandelen Slotervaartziekenhuis'

Erbudak daagde de erfgenamen van haar onlangs overleden zakenpartner Jan Schram al eerder voor de rechter, vanwege hun plicht om haar het meerderheidsbelang van 51 procent van de aandelen in het Slotervaartziekenhuis te koop aan te bieden. Dat hadden Erbudak en Schram zo afgesproken toen het ziekenhuis in 2006 in hun handen kwam, maar dat zouden de erfgenamen hebben nagelaten. Ook wilde Erbudak met het kort geding ervoor zorgen dat de recente uitgifte van nieuwe aandelen door het ziekenhuis wordt teruggedraaid. Die zaak werd eind vorige maand afgeblazen, omdat de twee partijen nader tot elkaar leken te komen. Maar daar is inmiddels geen sprake meer van. (ANP)

10 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

25 april 2013

“Het zou goed zijn als een onafhankelijke partij hun positie bekijkt.” - Dus nu dat je eruit gegooid bent moeten hun positie onder de loep worden genomen?? Terwijl ze jarenlang onder jouw neus zaten? Weer typies Erbudak style!! Knap hoor om de boel op te naaien, toont weer je ware aard...... Eng mens.

De Beavoir van de Cappelle

25 april 2013

De soap gaat door. Eerst riep mevrouw dat de Schrammetjes op al haar eisen waren ingegaan.Nu is het weer anders.Ik denk dat de schrammetjes nog kaarten achter de hand hebben en dat Aysel van een koude kermis gaat thuus komen in de rechtzaal.

Anoniem

25 april 2013

#2: dit verhaal is nog lang niet afgelopen. De bom gaat binnenkort vallen.

Anoniem

25 april 2013

Erbudak laat je niet gek maken. Het hele personeel staat achter je en wij willen dat je terugkomt.

Anoniem

25 april 2013

ik wil Aysel nooit meer terugzien

Anoniem

26 april 2013

Of Mw. Erbudak wel of niet terugkomt bepaalt de rechter. Men mag hopen dat hij het evenwicht herstelt tussen zakelijke bedrijfsvoering en individuele plichten van betrokkenen. En plichten liggen zeker meer op medisch gebied dan bij het beursplein.
De marktwerking hoort niet thuis in een Christelijk land en heeft mensen in de medische wereld onnodig tegen elkaar opgezet. Een wijze rechter zal oordelen in de geest van Christus dat waar rechtszaken worden gevoerd over geld in ziekenhuizen alle betrokkenen sowieso al hebben verloren tov de zieke medemens. Het laatste woord is aan God en niet aan aandeelhouders en wee hem die macht misbruikt voor eigen gewin en niet het bestaan van een ziekenhuis meer wenst te zien als waarvoor het door onze ouders werd gesticht. De waan van verdienen aan het lijden van de mens die naar Gods beeld en gelijkenis is geschapen wordt door alle religies volkomen verworpen! De rechter hoort in zijn vonnis te zijn als koning Salomon uit het bekende Bijbelse gegeven van twee vechtende partijen om een kindje en het ware eigendomsrecht. Dan wordt God weer geëerd in Nederland en zal de vrede en welvaart en welzijn voor allen terugkeren.

Hoek

26 april 2013

Wanneer verschijnt het boek " In de SloterVaart der Volkeren" ?

Anoniem

26 april 2013

Wat is dit nou voor waanzin? Erbudak heeft geen cent in het ziekenhuis gestoken! Wijlen Jan Schram heeft het ziekenhuis gered! Ik kan ook winst creëren door een vette managementlaag eruit te snijden en terreur te zaaien op de werkvloer! Kom nou zeg mensen.... Wijlen Schram heeft haar op het nippertje van faillissement gered. Zij heeft deze man goed voor haar karretje gespannen al die jaren! En het is nu einde verhaal. Als ze heeft gewerkt in het ziekenhuis, is zij daarvoor vet betaald. Dan de vette auto nog, lekker reizen naar de Antillen 2 X per maand voor de laatste anderhalf jaar op kosten van het ziekenhuis en ga zo maar door! Zakkenvullerij en eigen gewin. De erven Schram doen het goed! En het recht zal zeker zegevieren..... Ze is over lijken gegaan en je zult zeker

Anoniem

27 april 2013

Erbudak is een vaste klant bij de rechtbank.Ze doet niets liever als manupulatief en leugenachtig de rechters te bespelen.Het mooie van aankomende zaak is dat ze nu tegenover haar ex advocaat komt de staan.Deze sluwe vos heeft jarenlang met leugenachtige verhalen rechters proberen te misleiden.Kortom deze zaak is pikant te noemen.

Anoniem

11 mei 2013

Grootspraak!Mevr.Erbudak zien we nooit meer terug in het SVZ.Haar show is over.

Top