ACTUEEL

'Laurent de Vries wil terug naar de kern'

Jarenlang was hij het boegbeeld van GGD Nederland. Donderdag 2 mei 2013 werd bekend dat Laurent de Vries GGD Nederland verruilt voor de Veluwse zorgorganisatie Viattence.

De Vries vertelt in een video-interview met Skipr waarom hij ervoor heeft gekozen om de Haagse burelen te verlaten en zich te werpen op de langdurige ouderenzorg aan de noordkant van de Veluwe. "Het gaat niet meer met one size fits all, je moet nu echt pro-actief de markt benaderen," zo stelt De Vries.

Bekijk het interview met Laurent de Vries

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

5 mei 2013

Het zoveelste slachtoffer van de markt. Dit is het einde van de sociale welvaartsstaat. De banken draaien overal de geldkranen en eisen marktwerking. Zo gaat ons hele land naar de kloten. En we mogen de banken ook nog helpen als ze weer eens verkeerd investeren zoals in Cyprus.

Stelletje prutsers en oplichters. Voor zichzelf hebben ze wel goed gezorgd. Maar de afrekening komt via de EU. De eurobonds zullen onze maatschappelijke bevriezen. In september. Let maar op de 'buren'!

Cora Postema

6 mei 2013

Beste Laurent, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging. In het interview valt me één ding op... je praat over het benaderen van 4 markten, de gemeente, de verzekeraars, de Awbz en nog een andere financier. Laurent... financieringsstromen zijn toch niet je markt? Zijn het niet die ouderen waar je de best passende zorg voor wilt leveren die je markt zijn? Die passende zorg moet inderdaad betaald, dat kan uit verschillende potjes... maar zijn het nou niet juist die verschillende potjes die het zo ingewikkeld maken om de best passende zorg te leveren?
Heel veel succes!

Anoniem

6 mei 2013

Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 06-05-2013 10:55.

de Vries

6 mei 2013

Helemaal met je eens Cora

Top