ACTUEEL

Kiwa Prismant gaat verder als Kiwa Carity

Kennisinstituut Kiwa Prismant verandert zijn naam per vandaag in Kiwa Carity. Hiermee wil de organisatie, na de fusie tussen Kiwa Prismant en Fluent Zorgadvies in 2012, zich opnieuw positioneren.

De naam Carity verwijst naar de zorg. Carity helpt zorgaanbieders om verder te komen als organisatie. “Door te kiezen voor de naam Kiwa Carity onderstrepen we dat we kiezen voor een nieuw elan”, zegt algemeen directeur Geert de Kousemaeker.

Pseudoniem

Kiwa Carity is onder de pseudoniem naam Carity aan een publiciteitscampagne begonnen. Onder meer op Twitter, LinkedIn en het Skipr platform werd actief de publiciteit gezocht. Er is volgens de organisatie bewust gekozen om eerst onder een pseudoniem het begrip Carity te introduceren en daarna pas de koppeling te maken met de naamsovergang van Kiwa Prismant naar Kiwa Carity.

“Met Carity willen we een andere lading aan advies en onderzoek geven. Deze tijden van snelle veranderingen vergt een meedenkende organisatie met een hart in de zorg, in plaats van de klassieke advies- en onderzoeksbureaus die 'producten' verkopen,” stelt De Kousemaeker.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

16 mei 2013

Laat ik Kiwa Prismant nou net associëren met producten en niet met meedenken.

Doel, van den

16 mei 2013

De naam staat te ver af van de b Ron van prismant: het nationaal ziekenhuisinstituut. Kiwa doet te veel aan kiwi (vrucht) denken. Carity is wel goed gekozen.

willemse

16 mei 2013

Beide clubs zijn en blijven oudbollig, ambtelijk , niet innovatief theoretisch en ambtelijk traag

je kunt nieuw namen en vlaggen bedenken wat je wilt maar een modderschuit blijft een modderschuit

enorme hoeveelheden overheidsgeld zijn al door deze toco-s gegaan ze zijn al 20 jaar aan het veranderen, fuseren koersen corrigeren, ontsla iedereen en geef het geld aan echte innovatieve spelers dat help

Top