ACTUEEL

Annatommie en Laurens stroomlijnen revalidatie

Zorgorganisatie Laurens en annatommie, een zelfstandig behandelcentrum voor orthopedie, MRI en fysiotherapie, slaan per juni de handen ineen. Hierdoor kunnen cliënten na een operatie sneller naar huis om verder te revalideren. De samenwerkingsovereenkomst is in april al getekend, hebben de organisaties woensdag bekend gemaakt.

Een patiënt die door een orthopedisch chirurg van annatommie wordt geopereerd, verblijft eerst een dag in het Park Medisch Centrum waar de chirurgen van annatommie werken. Daarna gaat de patiënt voor drie of vier dagen naar Laurens Avanze, een kleinschalige zorglocatie in Capelle aan den IJssel die is gespecialiseerd in de zorg voor mensen die na een ziekenhuisverblijf revalideren. Laurens heeft in de regio Rotterdam al tientallen jaren ervaring met revalidatie.

Hans Stravers, directeur Innovatie & Ontwikkeling bij Laurens: “Dankzij onze samenwerkingsovereenkomst met annatommie is het verblijf in Avanze onderdeel van de behandeling, ook in financieel opzicht. Het verblijf wordt dus vergoed door de zorgverzekering.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top