ACTUEEL

FIOD onderzoekt fraude bij thuiszorgorganisatie

De FIOD verdenkt de directeur van een thuiszorgorganisatie in Aalsmeer van fraude met geld dat bestemd was voor thuiszorg. Het zou gaan om bijna 1 miljoen euro. Donderdag is zijn huis doorzocht en beslag gelegd op het huis, een auto, bankrekeningen en persoonlijke bezittingen. Dat liet de FIOD vrijdag weten.

De 68-jarige man wordt verdacht van valsheid in geschrifte en witwassen. Zijn bedrijf heeft in de jaren 2009 en 2010 vermoedelijk meer uren thuiszorg gedeclareerd bij de verzekeraar dan er aan thuiszorg is geleverd. Ook zouden er te hoge tarieven in rekening zijn gebracht. Het onderzoek begon na aangifte door een zorgverzekeraar. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Dr. Verboom

15 juni 2013

Toevallig ben ik op de hoogte. Deze man is verlinkt door zijn eigen personeel. Zou mij niet verbazen als Aalsmeer de zoveelste plaats is die maandag in de krant komt met een afrekening.
Gaat lekker in ons land.

Wanneer worden de echte misdadigers eens aangepakt die al decennia hun zakken vullen bij de farmaceutische industrie en in de top van het bedrijfsleven en bij de ziekenhuisdirecties?

Nederland mag graag een individu pakken maar de grote systeembanken die de crisis hebben veroorzaakt worden overeind gehouden met ons aller belastinggeld.

Wat een helden bij de FIOD! Nou gefeliciteerd hoor. Soms ook familie bij de politie met hun snelheidsmetertjes van 3 km te hard? Walgelijk

Top