ACTUEEL

WoHIT zoekt publieke feedback

De volgende Europese zorg-IT-conferentie World of Healht IT (WoHIT) wordt komend jaar op 3 en 4 april in het Franse Nice gehouden. Leidend thema dit jaar is de vraag hoe informatietechnologie patiëntveiligheid en kwaliteit kan verbeteren.

Eén van de central thema’s tijdens de WoHIT 2014 is de niet-acute zorg. In het kader hiervan zullen Europese beleidmakers, politici en industrieleiders een raamwerk voor “Continuïteit van zorg” presenteren. Dit moet gaan dienen als een internationale maatstaf voor de kwaliteit van niet-acute zorg.

Veranderingsmanagement

Andere thema’s bij de komende WoHIT zijn big data, mobile health, de toepassing van innovatieve technieken als Radio Frequency Identification (RFID), Real Time Location Systems (RTLS), Barcoding, Clinical Decision en veranderingsmanagement.

Publieke feedback

WoHIT probeert ook het publiek actief te betrekken bij het evenement. Het publiek wordt uitgenodigd om digitaal feedback te geven op het komende programma, ondermeer door zelf sprekers of onderwerpen aan te dragen. De conferentiestaf zal samen de adviesraad een online keuze maken uit de publieksvoorstellen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top