ACTUEEL

Accare en Trias Jeugdhulp trekken samen op

Accare kinder- en jeugdpsychiatrie en Trias Jeugdhulp gaan intensiever samenwerken. Dit betreft het gezamenlijk bieden van zorgtrajecten voor kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers in West-Overijssel, inclusief Salland en het delen van kennis. Beide partijen tekenen op 27 juni een intentieovereenkomst.

In de aanloop naar de transformatie en transitie van de jeugdzorg willen beide partijen gezamenlijk de zorg kwalitatief doorontwikkelen en tegen minder kosten leveren. Zij willen de kwaliteit en doelmatigheid van de trajecten vergroten. Daarnaast noemen zij innovatie en gezamenlijke opleidingstrajecten een aanvullend speerpunt.

Pleegzorg

Accare en Trias Jeugdhulp willen onder meer binnen de pleegzorg het bestaande contact versterken, om kinderen met psychiatrische problematiek voor langere tijd een plek te kunnen bieden binnen een pleeggezin. Accare kan ook gebruik maken van de crisis-pleegzorg om een kind uit een moeilijke situatie te halen en uit de psychiatrie te houden. Voor de 24-uurs zorg en gezinsbehandeling willen zij expertise uitwisselen voor onder meer interventiemogelijkheden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top