ACTUEEL

Bestuurder vertrekt bij fusie-instelling Antes

Bestuurder vertrekt bij fusie-instelling Antes

Bestuurder Wouter Teer van de Rotterdamse ggz-instelling Antes legt zijn functie per 15 juli neer. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Skipr.

Teer maakte sinds juli 2012 deel uit van de raad van bestuur van Antes, een fusie-instelling in Rotterdam waar Delta Psychiatrisch Centrum en Bouman GGZ deel van uitmaken. Eerder was Teer tussen 2007 en 2012 lid van de raad van bestuur van delta Psychiatrisch Centrum.

Herordening

Antes laat weten dat Teer zijn besluit in goed overleg met de raad van toezicht en de raad van bestuur, bestaande uit voorzitter Sjef Czyzewski en leden Ben van de Wetering en Marco de Bruin, heeft genomen. Het bestuur van Antes beraadt zich op dit moment over de herordening van taken.

Voorgeschiedenis

De fusie tussen Delta Psychiatrisch Centrum en Bouman GGz kent een lange voorgeschiedenis. Een eerste fusie tussende twee Rotterdamse ggz-aanbieders werdin 2004 afgeblazen wegens "gebrek aan draagvlak in de beide instellingen". In juli 2012 deden de twee ggz-aanbieders een nieuwe poging, die resulteerde in de oprichting van Antes, met Delta en Bouman als merknamen. Teer geeft aan de geslaagde fusie als "een kroon op zijn werk" te beschouwen.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

1 juli 2013

Een "kroon". Nou nou. Alsof die fusies en defusies niks hebben gekost zeker...Toch niet te geloven zulke kul.

Ton

2 juli 2013

Hoe voorspelbaar.....binnen een jaar de bestuurders van Delta weg!

Top