ACTUEEL

GGD ent ‘stiekem’ in tegen mazelen

Om aan de sociale controle te ontsnappen laten sommige ouders in de biblebelt hun kinderen thuis inenten tegen de mazelen. Tientallen kinderen zijn al op deze manier ingeënt, zo meldt de NOS.

GGD's in het getroffen gebied houden extra spreekuren om kinderen in te enten, maar daar komen maar weinig ouders met hun kinderen naartoe. Reformatorische gezindten zijn tegen vaccinaties en sociale controle in het gebied is groot.

Succes

Om die reden hebben de GGD's een brief naar ouders gestuurd waarin wordt aangeboden om bij de mensen thuis kinderen in te enten. Dat heeft succes. Ouders zouden zich minder schamen nu de inenting thuis achter gesloten deuren mogelijk is. De GGD gaat daarom door met de brievenactie. Volgens de GGD zijn nog altijd veel kinderen in het gebied niet ingeënt. Er zijn nu 230 kinderen met mazelen geregistreerd, maar volgens de GGD ligt het werkelijke aantal zeker tien keer hoger.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

8 juli 2013

En wanneer gaat de GGD huisbezoekjes afleggen bij alcoholici, bij kettingrokers, bij mensen met overgewicht, bij sexuele casuïstiek?

Het moet niet gekker worden dat als je niet eens meer om wat voor reden dan ook geen prijs stelt op medische bemoeienis en gewoon je eigen leven wil leiden toch hinderlijk gestalkt wordt door de lonslaven van de farma industrie die echt niet je gezondheid op het oog hebben maar vooral de eigen portemonnee.
Of zijn we vergeten dat Bil Gates Monsanto sponsort die de wereldbevolking via vaccinatie wil decimeren? Ja u leest het goed en google maar zelf!

Hoek

8 juli 2013

Beste #1 helaas weer eens anoniem!
Ik wens U veel gezondheid toe en hoop dat U het hoofd kunt bieden aan alle conspiracy die er gaande is. Persoonlijk heb ik wat moeite om Bill Gates te linken aan het inentingsadvies in de Bible Belt.
Het betreft hier in mijn ogen geen stalken maar eerder een fraaie mogelijkheid om te ontkomen aan de indoctrinatie van de kerk. Geloof wat U wilt geloven en prijs de dag

Top