ACTUEEL

Zorgverzekeraar maakt goede sier met EK Hockey

Zorgverzekeraar ONVZ Zorgverzekeraar sponsort de uitzendingen van het EK Hockey op RTL7. De commerciële zender, die zich afficheert als enige echte mannenzender in Nederland, doet van 17 tot en met 25 augustus live verslag van dit toernooi dat in Antwerpen wordt gehouden.

RTL7 zendt momenteel als promotieclips uit die worden afgesloten met de boodschap: “Het EK Hockey wordt mede mogelijk gemaakt door ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.” De tekst zal ook te zien en te horen zijn voor en na de hockey-uitzendingen zelf.

Vrije artsenkeuze

ONVZ en hockey zijn geen onbekenden. Al eerder sponsorde de zorgverzekeraar uit Houten de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. ONVZ grijpt het hockeytoernooi bovenal aan om de vrije artsenkeuze te propageren.

Zelf kiezen

“Hockey is een echte teamsport”, licht bestuursvoorzitter Erno Kleijnenberg de campagne toe. “Als zorgverzekeraar geloven we in die teamgedachte. Het beste team voor de zorg kies je zelf. Dat betekent dat onze verzekerden zelf kunnen kiezen naar welk ziekenhuis of naar welke arts ze gaan. Daarom geldt: ONVZ Zorgverzekeraar, verzekerd van vrije keuze.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Van der Lichte

13 augustus 2013

Jammer dat de zorg gelden daarvoor worden gebruikt. Er zijn heel wat oudjes die het beter kunnen gebruiken.

Top