ACTUEEL

Van der Heide verruilt Bernhoven voor De Zorggroep

Johan van der Heide vertrekt als bestuursvoorzitter bij Ziekenhuis Bernhoven. Hij gaat per 1 februari 2014 aan de slag als lid van de raad van bestuur van De Zorggroep in Venlo. Van der Heide volgt Frank Rijnders op die op 1 december 2013 met pensioen gaat.

Van der Heide is sinds 2008 bestuursvoorzitter van het Ziekenhuis Bernhoven in Uden. Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur, bestuurder en toezichthouder bij verschillende organisaties in de zorg.

Verandering

De Zorggroep is een grote thuis- en ouderenzorgorganisatie in Limburg die zich voorbereidt op het verwerken van de grote veranderingen in organisatie en financiering van deze sector. Van der Heide: “In mijn werkzaamheden staan strategie en leiderschap in verandering centraal.”

De raad van bestuur van Ziekenhuis Bernhoven heeft een voorstel ontwikkeld voor een nieuwe governance- en topstructuur die de komende maanden wordt vastgesteld. Binnen deze nieuwe structuur gaat de Raad van Toezicht inhoud geven aan de opvolging van de heer Van der Heide.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top