ACTUEEL

De Munnik wordt chief institutional business PGGM

De Munnik wordt chief institutional business PGGM

Jeroen de Munnik is benoemd tot chief institutional business (CIB) en lid van het executive committee van PGGM. Hij volgt Else Bos op die sinds begin maart CEO van PGGM is en daarvoor CIB was.

Jeroen de Munnik werd geboren in Hengelo en studeerde Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar hij ook promoveerde. Vervolgens ging hij in 1993 bij AEGON Nederland aan de slag waar hij verschillende functies vervulde.

In 2008 trad hij toe tot de directie van AEGON Nederland, waar hij verantwoordelijk werd voor het complete pensioenbedrijf van AEGON. Eind 2012 nam Jeroen de Munnik, na ruim 19 jaar AEGON, het besluit te stoppen bij AEGON en een sabbatical te nemen, onder meer om zich te oriënteren op een nieuwe stap in zijn carrière. Die stap is dus PGGM geworden.

PGGM

PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie. PGGM biedt haar institutionele klanten: pensioenbeheer, vermogensbeheer en bestuursadvisering. Momenteel beheert PGGM – voor vijf pensioenfondsen – ruim EUR 140 miljard pensioenvermogen van 2,5 miljoen mensen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top