ACTUEEL

Jan Walburg vertrekt bij Trimbos-instituut

Jan Walburg vertrekt bij Trimbos-instituut

Jan Walburg neemt eind 2013 afscheid als voorzitter raad van bestuur van het Trimbos-instituut. Dit maakt het Trimbos-instituut vandaag bekend. Walburg gaat zich toeleggen op zijn baan als bijzonder hoogleraar positieve psychologie bij de Universiteit van Twente.

Jan Walburg is sinds 2003 voorzitter van de raad van bestuur van het Trimbos-instituut. Hij heeft zich onder andere ingezet voor de geestelijke gezondheid, positieve psychologie, en de toepassing van e-mental health.

Eerder was Walburg directeur van Jellinek, professor Kwaliteit in de gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Technische Universiteit Eindhoven en directeur van het AIAR, het Amsterdam Institute for Addiction Research, waarvan hij medeoprichter was.

Zelfmanagement

Jan Walburg werd op 1 mei 2013 benoemd als bijzonder hoogleraar aan de vakgroep psychologie, gezondheid en technologie aan de Universiteit van Twente. Walburg zal zich als hoogleraar de komende jaren richten op de bestudering van factoren die bijdragen aan de bloei van individuen, teams, organisaties, scholen, gemeenschappen en wijken. Ook zelfmanagement en het welbevinden van mensen met een chronische ziekte behoort tot het onderzoeksdomein.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

zwanikken-leenders

5 september 2013

Het volk kan wil veel meer als de GGZ denkt en doet
De zorgmensen als ze dat willen ,wel UITLEGGEN UITLEGGEN wat de ggz, doet kan, en kan bieden ,
In de taal dat iedereen het begrijpt
Proficiat met uw NIEUW WERK

Top