ACTUEEL

VGN-bestuur wil Dupuis als voorzitter

Heleen Dupuis wordt de nieuwe voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) als de algemene ledenvergadering daar op 11 september mee instemt.

Wisseling van de wacht tijdens VGN-congres

Het VGN-bestuur draagt ethica en VVD-senator Dupuis voor als opvolger van Hans Ouwerkerk. De voormalige burgemeester van Almere en Groningen draagt zijn functie officieel over per 1 november. Hij neemt afscheid op 29 september tijdens een VGN-congres over de kwaliteit en professionaliteit van het werk in de gehandicaptenzorg.  Inleiders zijn dan onder anderen Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-raad en Hans Adriaansens, dean van de Roosevelt Academy in Middelburg.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

wieringa

14 juli 2009

Beste VGN leden,

wilt u alstublieft mw Dupuis' "opzij-lezing" uit 1992 nog eens tot u nemen? Het is niet zo'n positief verhaal, zacht gezegd, over de "doelgroep." En ook mw Dupuis stemgedrag in de 1e kamer mbt het beleid om kinderen met een handicap een plek te gunnen in het regulier onderwijs roept vragen op. Ik heb niet gehoord dat zij daarop inmiddels terug wenst te komen. Kies uw leiders met zorg wil ik maar zeggen.

Top