ACTUEEL

Buurtzorg stopt thuishulp Achterhoek

Buurtzorg stopt met huishoudelijke verzorging in de Achterhoek. Dat meldt de Gelderlander.

Buurtzorg stopt eind dit jaar met het leveren van huishoudelijke verzorging, meldt de Gelderlander online. De organisatie heeft niet meegedaan aan de nieuwe aanbesteding. Deze week hebben de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk besloten met welke leverancier ze een contract sluiten. Over het algemeen zijn dat dezelfde partijen die daar nu ook thuishulp leveren. Nu bekend is wie de aanbieders zijn, kunnen de onderhandelingen starten over de overname van personeel.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

21 oktober 2013

De bejubelde Jos Blok...ook door de mand gevallen als zoveelste vernieuwer die het lagere echelon elkaar laat afmaken in plaats van zelf bestuurlijke maatregelen af te kondigen/ Meneer brand zich liever niet aan de spanning op de arbeidsmarkt en het terugdringen van de vergader terreur .
Hij is slim genoeg om zelfsturende teams te propageren. Scheelt een hoop kosten en hij zelf blijft al bestuurder per definitie buiten schot. En rustig de aanval openen op concurrerende instellingen in het besef dat hij als marktvernieuwer bekend staat met klinkend resultaat.
Maar nu laat hij ons als een baksteen vallen.
Die aardige Jos de Blok toch...

Top