ACTUEEL

Zorgaanbieders nemen werk Diakonie over

Zorgaanbieders Tzorg en Amstelring Wijkzorg nemen de activiteiten van het failliete Thuiszorg Diakonie over. Dat meldt Het Parool op basis van informatie van curator Wouter Jongepier.

Minstens de helft van het personeel van de Thuiszorg Diakonie, de zorgaanbieder die medio oktober failliet ging, gaat over naar deze partijen. “Hiermee is de continuïteit van de zorg gegarandeerd”, aldus de curator tegenover Het Parool.

Tzorg, een bedrijf uit Uden dat al werkzaam is in Amsterdam, neemt de huishoudelijke hulp over van de Thuiszorg Diakonie. De zorgactiviteiten zijn ondergebracht bij Amstelring Wijkzorg uit Amsterdam.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

24 oktober 2013

En de rest van het personeel mag zich gedumpt weten in de WW als ze geluk hebben? Ach, wat maakt het uit, deze VVD regering zal het een zorg zijn dat heel het land naar de kl*ten gaat door hun EU filie

Langs deze weg roep ik iedereen op de belasting te ontduiken, laat onze regering het maar voelen dat wij niet langer bereid zijn te betalen aan Brussel voor de zwakke broeders in zuid Europa!!!!!!!
Internet staat boordevol tips!!!!!!!!

Top