ACTUEEL

Careyn sluit strategisch partnerschap met Medux

Thuiszorgorganisatie Careyn heeft Medux gekozen als strategische partner voor hulpmiddelen. De activiteiten van Vitaal, het hulpmiddelenbedrijf van Careyn, zijn per 1 november bij Medux ondergebracht.

Medipoint|Careyn

"Al onze hulpmiddelenactiviteiten worden ondergebracht bij een innovatieve marktpartij met een breed portfolio”, zegt Jeroen Collette, lid raad van bestuur Careyn. “De keuze voor Medux is heel bewust gemaakt, we zien het als het begin van een langdurige samenwerking op dit terrein”. De winkels van Vitaal gaan opereren onder de naam Medipoint|Careyn om uitdrukking te geven aan de strategische samenwerking. Medipoint is het extramurale label van Medux.

Careyn is met ruim 15.000 medewerkers zowel intramuraal als extramuraal actief, met name in westelijk Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. Medux richt zich op zorg voor welzijn en anticipeert op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Gina

7 november 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 08-11-2013 13:22.

Top