ACTUEEL

Jan den Boon versterkt bestuur MST

Jan den Boon versterkt bestuur MST

Jan den Boon is per 1 januari 2014 benoemd tot lid raad van bestuur van Medisch Spectrum Twente (MST). Boon wordt onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille Kwaliteit & Veiligheid.

Met de toetreding van Den Boon bestaat de raad van bestuur van MST weer uit drie bestuursleden. Naast Den Boon bestaat het bestuur uit voorzitter Bas Leerink en lid ad interim Gert Jan Beimers.

Loopbaan Jan den Boon

Den Boon is vanaf 2000 werkzaam als uro-gynaecoloog bij de Isala klinieken in Zwolle. Hij is daar jarenlang voorzitter van het Medisch Stafbestuur geweest. Vanuit deze functie is hij zeer betrokken geweest bij kwaliteit- en veiligheidsaspecten in de zorg, aldus de raad van toezicht van MST. Jan den Boon zegt over zijn nieuwe functie: ‘Juist de combinatie van bestuurlijke- en medisch specialistische ervaring zijn voor deze functie bijzonder relevant en voor mij persoonlijk een mooie uitdaging om dit bij MST in de praktijk te brengen.’

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

9 november 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd. Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog. Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg. Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 10-11-2013 19:24.

Top