Tech

Hillen volgt Klink op als toezichthouder VitaValley

Voormalig politicus en journalist Hans Hillen is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van VitaValley. Hij volgt Ab Klink op die na twee en een half jaar voorzitterschap zijn functie neerlegt.

Klink nam in juli 2011 het voorzitterschap juist weer over van Hillen, die destijds zijn functie neer diende te leggen omdat hij plaats nam in het eerste kabinet Rutte als Minister van Defensie.

Boeiend

Hillen is blij weer terug te zijn: "Innovatie in de zorg is een van de boeiendste onderwerpen van onze tijd. Het gaat dan niet alleen om medische technieken, maar vooral ook om allerlei vormen van preventie. Voorkomen dus dat mensen (te zeer) afhankelijk worden van zorg." Hillen was en is ook voorzitter van iZovator, een Goois netwerk voor zorginnovatie.

Innovatienetwerk

VitaValley is een innovatienetwerk in de zorg dat samen met haar partners zorginnovaties identificeert, ontwikkelt en implementeert die de kwaliteit van leven van mensen handhaven of bevorderen. VitaValley steeft er naar mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen, in een veilige en vertrouwde omgeving en op een manier die betekenis geeft aan hun leven. (ANP)

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Soeters

21 november 2013

Whahaha Hans Hillen en innovatie, wat een gotspe!

Doen Hillen en Klink hier een Poetin/Medvedev-je?

Top