ACTUEEL

Namen die tellen – geef uw stem aan Skipr99X!

Skipr geeft met behulp van de Skipr99 jaarlijks inzicht in het bestuurlijke krachtsverhoudingen. Op 18 december verschijnt de zesde editie tijdens het Skipr 99 event. Maar wie zijn volgens u de belangrijkste beslissers en beïnvloeders in de zorg? Laat uw stem horen.

Voor het tweede opeenvolgende jaar stelt de redactie een interactieve spiegellijst samen: de Skipr99X. Deze lijst is rechtstreeks gebaseerd op het oordeel van de lezers. Oftewel: wie drukken volgens u een stempel op het zorgbeleid? Welke bestuurders, toezichthouders, professionals, wetenschappers en opinieleiders maken het verschil?

De spelregels voor de Skipr99X zijn eenvoudig. U nomineert personen door in het bijgaande digitale stemformulier maximaal tien namen te noemen. Ministers en staatssecretarissen kunt u níet nomineren. Ambtenaren en bestuurders van zelfstandige bestuursorganen als de Inspectie voor de Gezondheidszorg of de Nederlandse Zorgautoriteit ook niet. Tweede Kamerleden en senatoren kunnen wel voor vermelding in aanmerking komen, maar dan op basis van hun zorggerelateerde nevenfuncties.

Anoniem stemmen is mogelijk. Uw reactie wordt uitsluitend gebruikt voor de samenstelling van de Skipr99X. Inzenders maken kans op een gratis entreekaart voor het Skipr 99 event op 18 december.

Elke stem telt even zwaar. Hoe vaker lezers dezelfde naam noemen, des te hoger de notering van die persoon. De bekendmaking van de Skipr99X vindt op 18 december 2012 plaats tijdens het jaarlijkse Skipr event, gelijktijdig met de publicatie van editie zes van de Skipr99.

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk de Skipr99 van de afgelopen jaren!  

Veel wijsheid,

Redactie Skipr

Ga rechtstreeks naar het stemformulier  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top