ACTUEEL

Van Delft benoemd tot bestuurder Diagnostiek voor U

Van Delft benoemd tot bestuurder Diagnostiek voor U

Peter van Delft is per 1 december 2013 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Diagnostiek voor U. Dat maakt het diagnostisch centrum met vestigingen in Oost-Brabant en Limburg bekend.

Van Delft was eerder als zorggroepmanager in het Catharina ziekenhuis verantwoordelijk voor de afdelingen Cardiologie, Cardiochirurgie, Geriatrie, Neurologie, Psychiatrie en medische Psychologie. Daarnaast was hij lid van het Management Team met in zijn portefeuille het facilitair bedrijf, HRM en organisatieverandering binnen het Catharina ziekenhuis. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij het RIVM en PsyQ. Van Delft verwacht in 2014 te promoveren op de onderwerpen leiderschap in de zorg en verandertrajecten in de zorg.

Interne bedrijfsvoering

Binnen Diagnostiek voor U zal Van Delft verantwoordelijk worden voor het aansturen en optimaliseren van de interne bedrijfsvoering en het (door)ontwikkelen en implementeren van het strategische en innovatiebeleid. Er zal sprake zijn van een collegiaal bestuur met voorzitter raad van bestuur Jules Keyzer.

Diagnostiek voor U is een eerstelijns diagnostisch centrum met ruim 130 vestigingen in Oost-Brabant en Limburg. Het diagostisch centrum beschikt over een modern laboratorium voor bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoeken kunnen cliënten terecht voor functieonderzoeken en beeldvormende onderzoeken, zoals röntgenonderzoek, hartfilmpjes, oogheelkundige onderzoeken en (zwangerschaps)echo’s.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top