ACTUEEL

Westerlaken wordt commissaris bij Espria

Anton Westerlaken, voorzitter raad van bestuur van het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam, en Roel Steenbeek, werkzaam in de corporatiesector, treden toe tot de raad van commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland. Zij zijn benoemd in een vergadering van de raad op 12 november. Dit hebben Espria en Woonzorg Nederland maandag bekend gemaakt.

Met deze benoemingen is de raad van commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland weer op het statutair vereiste minimum aantal van zeven commissarissen gebracht. De raad van commissarissen van Espria vormt een personele unie met de raad van commissarissen van Woonzorg Nederland.

Westerlaken is voorzitter raad van bestuur van het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Eerder was hij lid raad van bestuur Erasmus MC. Daarnaast is hij onder meer toezichthouder bij Start Foundation en bij het pensioenfonds voor de metaalsector. Steenbeek wordt voorzitter van de raad van commissarissen van Woonzorg Nederland en binnen de raad van commissarissen van Espria is hij lid. Steenbeek was tot 1 december 2013 voorzitter raad van bestuur van woningcorporatie Ymere. Andere bestuurlijke functies Steenbeek zijn onder meer bestuurslid van het Platform Openbare Ruimte en voorzitter raad van toezicht van Stichting Dutch International Guarantees for Housing (DIGH). Zijn commissariaat gaat in per 1 januari 2014.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top