ACTUEEL

Skipr strikt Uitslag voor jaarlijkse talkshow

Skipr strikt Uitslag voor jaarlijkse talkshow

Oud Tweede Kamerlid Sabine Uitslag zal tijdens de zesde editie van de Skipr99 optreden als co-host. Zij zal op 18 december 2013 naast presentator en hoofdredacteur van Skipr Ruud Koolen in de talkshow 'Skipr generaties' te zien zijn.

Uitslag heeft gezondheidswetenschappen, richting verplegingswetenschap, gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heeft zij een Top class Bestuurskunde in de gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Momenteel is zij voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast is Uitslag organisatie strateeg, dagvoorzitter, spreker en lobbyist.

Generaties

In de talkshow kijken Uitslag en Koolen naar de wisseling van de wacht in de top van de Nederlandse zorg. Wat kunnen de babyboomers meegeven aan de aanstormende twintigers? Of dienen zij juist te luisteren naar wat de toekomstige top te zeggen heeft? De talkshow vindt zijn climax in de bekendmaking van de Skipr99, de ranglijst van meest invloedrijke beslissers in de zorg.

Het Skipr 99 event vindt plaats op woensdag 18 december 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top