ACTUEEL

MST verlengt project verpleegkundig leiderschap

Het Medisch Spectrum Twente (MST) verlengt het project rond verpleegkundig leiderschap, dat het ziekenhuis vorig jaar met de Saxion Hogeschool startte.

Dat hebben MST-bestuursvoorzitter Bas Leerink en Rients Jorna, waarnemend Directeur Academie Gezondheidszorg Saxion, bekend gemaakt tijdens een recente conferentie waarin de voorlopige resultaten van het project werden gepresenteerd. Door de verpleegkundigen regie en regelruimte te geven is niet alleen de patiëntenzorg verbeterd, is wordt het vak van verpleegkundige aantrekkelijker.

Twee jaar geleden startte MST samen met de Academie Gezondheidszorg van Saxion het initiatief, ‘Verpleegkundig leiderschap vanuit Best Practice Units’.  Saxion-docenten ondersteunen de verpleegkundigen bij het doen van onderzoek, in de praktijk brengen van verbeteringen en het meetbaar maken van de resultaten.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top