ACTUEEL

Bestuurder Hans Voogt verlaat Reinaerde

Bestuurder Hans Voogt verlaat Reinaerde

Hans Voogt, lid raad van bestuur van zorgorganisatie Reinaerde, is per 1 december met pensioen gegaan.

Voogt begon zijn loopbaan op 1 mei 1975 bij Reinaerde ls groepsleider. Hij werkte de afgelopen jaren onder meer als directeur Wonen, tijdelijk voorzitter raad van bestuur en lid raad van bestuur. Met de start van Ella van Lingen als voorzitter raad van bestuur oncentreerde hij zich als tweede lid raad van bestuur op het Wmo-traject. Vanaf 1 december bestaat de raad van bestuur voortaan uit één persoon.

Jan van Bergen, voorzitter raad van toezicht: “Hans heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige positie van Reinaerde. De cliënten geven aan tevreden te zijn en zowel organisatorisch als financieel staat Reinaerde er goed voor. De organisatie is goed in de Utrechtse regio’s verankerd en bereidt zich met de medewerkers en cliënten goed voor op alle veranderingen.”

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Meihuizen

5 december 2013

Prachtige carrière van een echt betrokken manager (ik spreek als voormalig collega bij Reinaerde) komt hiermee tot een eind. Hans, goed werk en geniet van je pensioen; je hebt het verdiend!

Top