ACTUEEL

Genomineerden voor Topartsenverkiezing bekend

De namen van de genomineerden voor de Topartsenverkiezing 2013 zijn bekendgemaakt.

De vakjury heeft uit de dertig medisch specialisten die het meest waren voorgedragen tien artsen gekozen die kans maken op de titel Toparts 2013.

 Vernieuwde opzet

De Topartsenverkiezing, die door de Orde van Medisch Specialisten (OMS) en Mednet georganiseerd wordt, kent dit jaar een vernieuwde opzet. In plaats van een groot aantal topartsen, kiezen medisch specialisten dit jaar maar één Toparts. Daarbij speelt niet alleen het aantal stemmen, maar vooral de reden van de nominatie een belangrijke rol.

Voordragen

De afgelopen maand konden medisch specialisten een collega binnen hun specialisme voordragen. Daarbij gaven zij aan waarom juist deze collega volgens hen een Toparts is. Uit deze voorgedragen specialisten heeft de jury één genomineerde per deelnemend specialisme gekozen. Uiteindelijk bepalen medisch specialisten wie in hun ogen dé Toparts 2013 is. Er worden filmpjes van de tien kandidaat-Topartsen gemaakt, waarop vanaf februari gestemd kan worden. De winnaar van de Topartsenverkiezing wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 13 maart aanstaande.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top