ACTUEEL

Zorgverzekeraars geven geld terug bij afsluiten polis

Een aantal zorgverzekeraars waaronder Menzis en De Friesland Zorgverzekeraar zijn zogenaamde 'cashback' acties gestart. Deze geld-terug-acties zijn dit jaar een nieuw wapen in de concurrentiestrijd tussen de zorgverzekeraars. Website VergelijkMondzorg.nl maakt hier melding van.

VergelijkMondzorg.nl verwacht dat meer zorgverzekeraars de komende dagen een cashback gaan aanbieden om mensen die nog twijfelen om van zorgverzekeraar over te stappen over de streep te trekken. Bij een cashback actie krijgt iemand enkele maanden na het afsluiten van de zorgverzekering een vooraf besproken bedrag teruggestort op de bankrekening. Bij De Friesland Zorgverzekeraar bedraagt dit 96 euro en bij Menzis 40 euro.

Cashback bij afgesloten polis

Indien iemand al een zorgverzekering heeft afgesloten en de zorgverzekeraar biedt alsnog een cashback aan, dan is het volgens VergelijkMondzorg.nl mogelijk om van de 14 dagen bedenktijd op de afgesloten polis gebruik te maken. De cashback is dan alsnog te claimen door contact op te nemen met de zorgverzekeraar of opnieuw de polis af te sluiten.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Schenkel

31 december 2013

Slaat nergens op, miljoenen aan marketingkosten kosten uitgeven, nu nog eens cash back. Geef gewoon aan dat je zorgverlener en verzekerden uitknijpt. Gaat alleen maar om poppetjes, volgend jaar weer wat anders. Oplossing overheid zorgverzekeraar, besparen wij zeker 50 miljoen. Mensen zien door de bomen het bos niet meer.

Annabeth

11 april 2014

Ik adviseer een ieder om eens te kijken op Radar onder het kopje verzekeringen (cash back actie Friesland). Daar staat precies de handelwijze van Friesland. Overigens heb ik ook nog steeds niets ontvangen

Top