ACTUEEL

Parnassus neemt werk Avicen Amsterdam over

Parnassus Thuiszorg zet per januari 2014 de activiteiten van de failliet verklaarde thuiszorgorganisatie Avicen in Amsterdam voort. Dat meldt de website Hoboken.nl.

Parnassus overlegt met het personeel van Avicen Amsterdam over indiensttreding. Daarnaast overlegt Parnassus met de betrokken instanties over het voortzetten van de zorgverlening. De curator laat de zorgverlening vooralsnog doorgaan, zodat cliënten niet de dupe zijn van het faillissement. Dat meldt Hoboken. Dit gebeurt in overleg met de betrokken zorgkantoren, gemeenten, hoofdaannemers en het UWV.  

Behalve Amsterdam zijn ook de Avicen-vestigingen in Rotterdam en Den Haag door het faillissement getroffen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

19 januari 2014

Doe mij nog zo een afbraak kabinet Rutte. Laat het geld maar naar Brussel gaan denken onze Haagse bestuurders. Het is te hopen dat Ruttes moeder knetterdement wordt en hijzelf de poep mag ruimen. Overigens kan deze wens zo wat kamerbreed gelden want ze slapen allemaal en zijn gehypnotiseerd door Brussel als oplossing voor alle problemen. Totdat het echt te laat is Mark. Nooit geen VVD meer. Stekeblind samen met alle hotemetoten die nog nooit een werkvloer hebben gezien en alles vanachter hun spreadsheets bekijken.
Leve de bestuurders, leve de piassen die zich uitgeven voor zorgbestuurder maar nog geel drol kunnen onderscheiden van een bakje kots.

Top