ACTUEEL

Hillebrand neemt afscheid van Coöperatie VGZ

Hillebrand neemt afscheid van Coöperatie VGZ

Rob Hillebrand legt om gezondheidsredenen zijn functie als voorzitter raad van bestuur van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ UA neer per 1 juli 2014. In onderling overleg is hiertoe besloten. Dat heeft Coöperatie VGZ vrijdag bekend gemaakt.

"Wij zijn Rob zeer erkentelijk voor zijn bijdrage als ervaren bestuurder aan de verdere professionalisering van VGZ en hebben grote waardering voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen zes jaar", aldus Rudy van der Meer, voorzitter raad van commissarissen van Coöperatie VGZ UA. "In het bijzonder noemen wij zijn bijdragen aan de strategie van VGZ, het succesvol realiseren van het ICT-programma Prisma, het kwaliteits- en efficiency-programma Horizon en de ontvlechting van Coöperatie Univé."

De raad van commissarissen is inmiddels gestart met het proces van het zoeken naar een nieuwe voorzitter.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

De Vries

24 januari 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 25-01-2014 19:53.

LaHeij-Klijn

26 januari 2014

Beste Rob,
Als voorzitter van verschillende cliëntenraden en als mens wens ik alle sterkte toe en wil ook ik je heel erg bedanken voor al het werk wat de afgelopen jaren hebt verzet.
Er komt gauw wel weer iets nieuws op je pad.
Lieve groet, Claire Laheij-Klijn

Anoniem

27 januari 2014

? iemand die weggaat om ""gezondheidsredenen"" is toch niet op zoek naar wat nieuws , of weten de clientenraden meer ????

Top