Tech

Philips in zee met Russische privékliniekketen

Philips gaat een strategisch meerjarige samenwerkingsverband aan met Medsi, het grootste netwerk van privéklinieken in Rusland. Beide partijen hebben vrijdag een intentieverklaring ondertekend.

Zij willen gezamenlijk de bedrijfsprocessen in de klinieken van Medsi te optimaliseren. Philips levert nieuwe medische apparatuur en innovatieve technologie. Daarnaast brengt het zijn expertise in op het vlak van ziekenhuisbeheer om de kwaliteitsverbetering van de zorg te ondersteunen. Philips en Medsi hebben geen financiële gegevens met betrekking tot de samenwerking bekendgemaakt.

Nieuwbouw

Philips en Medsi gaan samenwerken bij de renovatie van bestaande ziekenhuizen, het uitrusten van een kliniek van Medsi in een buitenwijk van Moskou met nieuwe apparatuur, en de bouw van een nieuw diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen, inclusief een ziekenhuis voor korte opnames en een kinderziekenhuis. De samenwerking strekt zich daarnaast uit tot de bouw van een diagnostisch centrum voor kinderen en volwassenen met een kliniek voor dagopnames

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

27 januari 2014

Weet Putin wel dat er homoseksuelen bij Philips werken? Allemaal een gloeiend achterlichtje. Brrr

Top