ACTUEEL

Topman Marc van Gelder vertrekt bij Mediq

Topman Marc van Gelder vertrekt bij Mediq

Marc van Gelder, algemeen directeur en voorzitter raad van bestuur van apotheekketen Mediq, stopt na negen jaar als topman. Mediq maakte zijn besluit donderdag bekend.

Marc van Gelder: "Na Mediq in de afgelopen negen jaar te hebben opgebouwd tot een toonaangevend internationaal bedrijf, is het voor mij een natuurlijk moment om het leiderschap over te dragen. Met de overgang van publieke naar private onderneming was 2013 een goed jaar voor Mediq”. De raad van commissarissen gaat op zoek naar een opvolger voor Van Gelder.

Ontwikkeling Mediq

Rob ter Haar, voorzitter raad van commissarissen, looft Van Gelders werk. “In deze periode ontwikkelde Mediq zich van een Nederlandse apotheekketen en farmaceutische groothandel naar een internationale thuiszorgleveringsbedrijf. Mediq heeft nu leidende posities bereikt in de levering van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg aan patiënten en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in vijftien landen.

 

5 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

30 januari 2014

een grote speler op de markt? het gaat prima? moet je tegen die mensen zeggen die geen contract meer krijgen of ontslagen worden

Anoniem

30 januari 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 30-01-2014 22:46.

wansink

30 januari 2014

Onbegrijpelijke wartaal in citaat (bijna ex-)topman Mediq.

Anoniem

31 januari 2014

Met de overgang van publieke naar private onderneming was 2013 een goed jaar voor Mediq.”

Iets met zinkend schip en ratten dus...we weten waar je woont en gaan ons geld wel even komen ophalen. Tot gauw

Drs. H. T.

1 februari 2014

9 jaar de baas van een paar dozenschuivers en heeft het over een natuurlijk moment van leiderschap om te stoppen? Medic bestaat eind 2014 niet meer. De investeerders konden tot nu toe aan het lijntje worden gehouden maar die tijden zijn voorbij. Op papier is het bedrijf al prakties falliet.

Top