ACTUEEL

Stroomstoring bij spoedhulp ADRZ

Een stroomstoring zorgde dinsdag 25 februari dat een deel van de spoedeisende behandelingen bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes doorgestuurd moesten worden. Dit meldt Omroep Zeeland. Een deel van de spoedeisende behandelingen is opgevangen in ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom of ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen.

De storing ontstond rond 09.00 uur in een meterkast van het ziekenhuis, waar onder andere de stroomvoorziening van de spoedeisende hulp is gevestigd. Het ziekenhuis draaide tijdelijk op noodaggregaten.

Operaties

De storing duurde tot 14.30 uur. Een woordvoerder van het ADRZ stelt tegenover Omroep Zeeland dat patiënten en bezoekers van het ziekenhuis weinig last hebben ondervonden van de storing. In totaal moesten dertien operaties uitgesteld worden.

---

Van 22 tot en met 27 februari 2014 vindt de HIMSS 2014 plaats in Orlando. HIMSS is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT en Healthcare. Skipr is dit jaar exclusief aanwezig bij de HIMSS en doet voor u dagelijks verslag.
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 4 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur in Houten de Skipr HIMSS highlights bij te wonen. Schrijf u nu in. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Wijnekus Theo

27 februari 2014

Het is maar wat je onder weinig last verstaat, acute patiënten verwijzen naar andere ziekenhuizen, 13 OK's afzeggen. Wanneer neemt het ADRZ zijn patiënten eens serieus. Enkele maanden geleden werd bekend dat ADRZ niet voldoende scoorde op het VMS. Mededeling ADRZ? Juist, de patiënten hebben er geen last van gehad.

Top