ACTUEEL

SBF-directeur Zoutendijk wordt bestuurder Siriz

SBF-directeur Zoutendijk wordt bestuurder Siriz

Ronald Zoutendijk treedt per 1 april 2014 af als directeur van de Stichting Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie (SBF) en wordt per 1 april 2014 de nieuwe bestuurder van de Stichting Siriz en de Stichting Siriz Opvang Gouda.

Zoutendijk is onder meer commissaris bij het Tympaan Instituut.  

Siriz is een professionele organisatie voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft. Siriz biedt opvang en begeleid wonen aan jonge vrouwen en hun baby. Siriz heeft 17 lokale hulpposten door heel Nederland.

Filantropie

"Ronald Zoutendijk heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenwerking tussen de rijksoverheid en de sector filantropie”, zegt voorzitter van het SBF-bestuur, Steven van Eijck, tevens voorzitter van de Landelijke Huisartsen Vereniging. Het is nog niet bekend wie Zoutendijk opvolgt. De SBF is op 28 april 2011 opgericht. Het doel van de SBF is het bevorderen van de maatschappelijke rol en betekenis van de filantropie binnen Nederland.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Zoutendijk

26 februari 2014

Graag uw bericht corrigeren: ik ben geen lid van de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Wel van het bestuur van CDA Wassenaar.

Met vriendelijke groet,
Ronald Zoutendijk

Grutters

27 februari 2014

Beste meneer Zoutendijk, het is aangepast in bovenstaand bericht. Ik was afgegaan op de informatie op LinkedIn waar dit zo staat vermeld bij uw profiel.

Top