HRM

Tien zorginstellingen starten e-learning platform

Tien zorginstellingen starten e-learning platform

Tien grote ziekenhuizen en zorginstellingen starten samen het e-learning platform ProfPortaal Zorg. De zorginstellingen ontwikkelen samen content voor en met de zorg.

Praktijkennis

Binnen het ProfPortaal Zorg kunnen zorginstellingen gezamenlijk e-learning-content ontwikkelen, onderhouden en beheren. Met behulp van e-learning kunnen medewerkers leren en werken op flexibele wijze integreren. Het portaal biedt kennis die volledig uit de praktijk afkomstig is en die daardoor direct toepasbaar is. Het is de bedoeling dat via het platform kennis uitgewisseld gaat worden tussen de instellingen. Deelnemers kunnen dan ook zelf content inbrengen. Een redactieraad, met vertegenwoordiging vanuit de leden, bewaakt de kwaliteit van de content.

Deelnemers

ProfPortaal Zorg is een coöperatie waarbinnen de instellingen Landsteiner Instituut, Ziekenhuis Bronovo, Groene Hart Ziekenhuis, Medisch Centrum Haaglanden, De Zorgboog, Jeroen Bosch Ziekenhuis, St. Elisabeth Ziekenhuis, Zorggroep Noorderbreedte, Medisch Centrum Leeuwarden en Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen. Ook andere instellingen kunnen lid worden van het platform.  De eerste 50 modules in ProfPortaal Zorg zijn vanaf 1 maart beschikbaar.

---

Van 22 tot en met 27 februari 2014 vindt de HIMSS 2014 plaats in Orlando. HIMSS is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT en Healthcare. Skipr is dit jaar exclusief aanwezig bij de HIMSS en doet voor u dagelijks verslag.
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 4 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur in Houten de Skipr HIMSS highlights bij te wonen. Schrijf u nu in. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top