ACTUEEL

Powered by

Ernst Hoette in bestuur Stichting IZZ

Ernst Hoette in bestuur Stichting IZZ

Ernst Hoette, lid raad van bestuur van het Amphia Ziekenhuis, is namens de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) toegetreden tot het bestuur van Stichting IZZ. Hij volgt in deze functie Joris de Jong op.

Hoette wil zich als bestuurslid van Stichting IZZ “graag hard maken voor het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers in de zorg”. “Met de toenemende, ouder wordende samenleving, wordt ook van zorgmedewerkers gevraagd om langer op de arbeidsmarkt actief te zijn. Vitaliteit in het gezondheidsbeleid van zorginstellingen is dan ook een belangrijk thema voor Stichting IZZ”, zegt Hoette in een persverklaring.

Bestuur IZZ

Het bestuur van Stichting IZZ bestaat uit afgevaardigden van werkgeversorganisaties (NVZ, GGZ Nederland, VGN, ActiZ en Jeugdzorg Nederland) en werknemersorganisaties (Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ).

Stichting IZZ

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg en organiseert een collectieve zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering sluit aan op de gezondheidsrisico’s van het werken in de zorg en de behoefte van zorgmedewerkers. Daarnaast investeert IZZ in onderzoeken en projecten die moeten bijdragen aan de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers. Hiervoor werkt ze samen met sociale partners en zorgorganisaties.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top