Tech

Ton Hafkamp van PinkRoccade naar St Jansdal

Ton Hafkamp van PinkRoccade naar St Jansdal

Ton Hafkamp start per 17 maart als manager ICT bij ziekenhuis St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Hafkamp was tot vorig jaar juni CEO bij PinkRoccade Healthcare.

Het Harderwijkse ziekenhuis staat aan de vooravond van een EPIC aanschaf en implementatie. Bestuursvoorzitter Albert Arp is blij met het aantrekken van Hafkamp. Arp: “Er staat ons in de gezondheidszorg veel te wachten en er liggen vooral kansen op terrein van IT. De mogelijkheden groeien exceptioneel, terwijl deze onvoldoende geïmplementeerd worden in de processen en in de omgeving van de ziekenhuizen. IT gaat een nog veel grotere rol krijgen in de kwaliteit van zorg, werk en in het betaalbaar houden van de ziekenhuizen in Nederland. Daarnaast is het onze missie om deze schaal te bewijzen door continue te blijven verbeteren en duurzaam te blijven functioneren als een van de best presterende ziekenhuizen in Nederland”.

Ervaring

Hafkamp brengt veel ervaring mee uit de commerciële IT wereld. Hij is na een sabbatical van zeven maanden benaderd door meerdere partijen in de zorg, maar heeft gekozen voor het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Hafkamp:  “Met name de goed doordachte en moderne IT strategie van het ziekenhuis, maakte voor mij duidelijk dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden”.

---

Van 22 tot en met 27 februari 2014 vond de HIMSS 2014 plaats in Orlando. HIMSS is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT en Healthcare. Skipr was dit jaar exclusief aanwezig bij de HIMSS. Wij bieden u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 4 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur in Houten de Skipr HIMSS highlights bij te wonen. Schrijf u nu in. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top