Tech

Exact en HEAD sluiten kennis-partnerschap

Softwareleverancier Exact en HEAD, de beroepsvereniging voor financiële experts in de zorg, hebben een samenwerkingscontract getekend voor de duur van drie jaar. Zij gaan kennis en kunde uitwisselen met financieel managers en hogeropgeleiden in financiële functies in de zorgsector.

Exact neemt in het kader van de samenwerking onder meer deel aan diverse bijeenkomsten, zowel nationaal als regionaal, die HEAD organiseert voor haar 900 leden. HEAD richt zich op het bevorderen van deskundigheid op zowel het specifieke vakgebied -financieel, bedrijfskunde en informatiemanagement. En daarnaast op gebieden die aansluiten bij ontwikkelingen in de zorg zoals innovatie en IT. Dit doet de beroepsvereniging door haar leden een platform te bieden voor kenniscirculatie. “Kennispartners spelen hierin een belangrijke rol”, laat HEAD weten. “Ze leveren een belangrijke bijdrage bij het ontwikkelen en delen van kennis. Dit kan bijvoorbeeld door samen met de bestuursleden, sector- of regiobijeenkomsten te organiseren, maar ook door activiteiten of opleidingen aan te bieden of samen met HEAD een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren.

Wiegert de Vos, marketing director bij Exact: “We zijn van mening dat innovatie en IT een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de zorgsector efficiënter te laten werken. Zo duren sommige processen onnodig lang door menselijke tussenkomst. Door automatisering elimineer je dergelijke processtappen en zal de efficiency toenemen.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top