ACTUEEL

Van de Beek interim bestuurder Revant

Harry van de Beek is per 1 maart 2014 benoemend tot voorzitter raad van bestuur ad interim bij Stichting Revant, revalidatieorganisatie in West-Brabant en Zeeland. Hij volgt Christianne Lennards op die per 1 maart is toegetreden tot de raad van bestuur van Máxima Medisch Centrum.

Van de Beek is aangesteld voor een periode van zes maanden. Hij stuurt de organisatie aan in nauwe samenwerking met medisch directeur Jan Willem Meijer. De raad van toezicht heeft besloten de ontstane vacature meteen op te vullen vanwege “de huidige ontwikkelingen in de bekostiging van de revalidatiezorg”.

Van de Beek was eerder onder meer interim bestuurder bij  INR Trombosedienst, consultant en kwartiermaker bij Genetic Prevention Centre Maastricht en adviseur/manager bedrijfsvoering bij Reinaert Kliniek.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

4 april 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 04-04-2014 16:17.

Top