HRM

Riagg Maastricht ontslaat 23 medewerkers

De Riagg Groep Maastricht ontslaat 23 medewerkers. De ggz-aanbieder zegt tot de stap genoodzaakt te worden door veranderingen in de ggz-markt en de financiële positie van de Riagg Groep.

De banenreductie betreft zowel de ondersteunende als de zorgverlenende functies. Een deel van de ontslagen is gedwongen. De reorganisatie zal met behoud van kwaliteit van dienstverlening worden uitgevoerd, zo belooft Riagg  Maastricht.
Riagg Groep heeft eerder al stappen gezet om in te spelen op de veranderende omstandigheden in de ggz. Zo wordt de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) vanaf dit jaar vorm gegeven met Prima BV en Virenze.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Volkert

2 april 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 03-04-2014 09:45.

Anoniem

3 april 2014

De bovenstaande opmerking is waarschijnlijk lollig bedoeld, maar gaat wat mij betreft toch te ver.

De tekst daarboven is ook niet misselijk. 23 man ontslaan en gewoon gelijke kwaliteit en dienstverlening garanderen? Waarom waren die 23 eerder in dienst? Slecht management?

Top