ACTUEEL

Mediq neemt afscheid van Gerben Klein Nulent

Gerben Klein Nulent vertrekt bij Mediq Apotheken. Klein Nulent werkte bijna twintig jaar bij de apotheek-keten, de laatste jaren als groepsdirecteur bij het concern en als CEO van ACP Pharma in Polen.

Klein Nulent neemt afscheid bij Mediq nu de verkoop van ACP Pharma in Polen is afgerond. ACP Pharma is verkocht aan Neuca. Klein Nulent blijft na zijn vertrekt als adviseur aan Mediq verbonden. De vertrekkende groepsdirecteur zegt 'zeer trots' te zijn dat hij aan de wieg heeft gestaan van de grootste apotheekketen in Nederland en de introductie van het merk in Polen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

25 april 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd. Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog. Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg. Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 28-04-2014 00:00.

Top