ACTUEEL

Erry Stoové voorzitter RvC Humanitas

Errol Frank (Erry) Stoové is deze maand toegetreden als voorzitter tot de raad van commissarissen bij de Rotterdamse Stichting Humanitas. De 66-jarige Stoové volgt Jaap Wolf op.

Stoové is sinds 2010 president van de International Social Security Association (ISSA). Tot 2013 bekleedde hij de functie van voorzitter van de raad van bestuur van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Tussen 1995 en 2002 was hij directeur van het Centraal Orgaan Asielzoekers. Daarvoor was Stoové bijna twintig jaar werkzaam voor de gemeente Haarlem, laatstelijk als directeur Welzijn, Sociale Zaken en Gezondheid. Stoové was diverse jaren terug te vinden in de Skipr 99, afgelopen jaar had hij een notering op plek 56.

Nieuw RvC-lid

Naast Stoové is Hans Kevenaar als lid toetreden tot de raad van commissarissen van Humanitas. Hij neemt zitting in de raad op voordracht van de Stichting Huurdersbelangen Humanitas en is de opvolger van Hans Kombrink. Kevenaar is voormalig bestuurder van het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en Triversum in Alkmaar. Sinds 2009 is hij als financieel deskundige op het gebied van zorgvastgoed werkzaam bij de Parnassia Groep. Daarnaast is hij lid van de landelijke Taskforce van GGZ Nederland. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top